Sabináčik dezert
Suroviny
2 ks Sabináčik vanilka
2 ks Sabináčik kakaový
100 ml SABI smotana na šľahanie
100 g čokolády
kokos na posypanie
Postup
1. Smotanu zohrejeme (nevaríme ju) a pridáme do nej polámanú/nasekanú čokoládu. Za stáleho miešania sa čokoláda rozpustí a zmes zhustne. Necháme ju vychladnúť.
2. Na dno pripravených pohárov nalejeme čokoládovú ganache, pridáme vrstvu vanilkového Sabináčika (polovicu téglika do každého pohára) a rovnako aj vrstvu kakaového Sabináčika.
3. Hotové poháre posypeme kokosom, môžeme ich ozdobiť čerstvým alebo mrazeným ovocím podľa chuti.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk